Spanac la cuptor cu cascaval ras

Se scurge spanacul oparit si se amesteca cu cascavalul ras mare si jumatate din unt. Se potriveste de sare. Se tine 15 minute la cuptor in forma unsa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. spanac
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se scurge spanacul oparit si se amesteca cu cascavalul ras mare si jumatate din unt. Se potriveste de sare. Se tine 15 minute la cuptor in forma unsa cu restul de unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci