Mancaruri cu legume

Reteta Spanac la cuptor cu lapte si cascaval

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru spanac la cuptor cu lapte si cascaval curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare.

ingrediente

   1 kg de spanac
   2 linguri de unt netopit
   1 ½ lingura de faina
   un pahar mare cu lapte
   150 g de cascaval

mod de preparare

Pentru spanac la cuptor cu lapte si cascaval curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare. Cand este gata, scurgeti-l bine de apa si tocati-l. Separat pregatiti din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecandu-l continuu. Puneti in sos spanacul, omogenizati bine si deasupra presarati cascavalul ras. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute.


Incearca si Garnitura de pere
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor cu lapte si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.