Spanac simplu, cu nucsoara si unt

Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 legaturi mari de spanac
  • 1 sambure de nucsoara
  • 3 bucati mari de unt

Mod de preparare

Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult, dar curand volumul se va micsora considerabil. Va sfarai putin, asa ca stati langa vas si amestecati in fiecare 5 secunde. Dupa circa 30 de secunde, spanacul va incepe sa se inmoaie si putina apa lasata din frunze va incepe sa fiarba (daca se lasa prea mult lichid, aruncati o parte). Adaugati 3 bucati mari de unt si radeti pe deasupra (de circa 12 ori) un sambure de nucsoara, pentru aroma. Amestecati, condimentati si serviti. Untul si apa ar trebui sa se amestece, oferindu-va suficient sos natural pentru ca totul sa se lege.

Se serveste cald.

Alte retete recomandate:

Salata de ciuperci cu cartofi

Tocanita vinete

Tocanita de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori