Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult,
Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult, dar curand volumul se va micsora considerabil. Va sfarai putin, asa ca stati langa vas si amestecati in fiecare 5 secunde. Dupa circa 30 de secunde, spanacul va incepe sa se inmoaie si putina apa lasata din frunze va incepe sa fiarba (daca se lasa prea mult lichid, aruncati o parte). Adaugati 3 bucati mari de unt si radeti pe deasupra (de circa 12 ori) un sambure de nucsoara, pentru aroma. Amestecati, condimentati si serviti. Untul si apa ar trebui sa se amestece, oferindu-va suficient sos natural pentru ca totul sa se lege.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Tocanita vinete
Tocanita de legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii