Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult,
Turnati putin ulei intr-o tigaie infierbantata sau intr-un wok bine incins, agitati vasul si adaugati 4 maini imense de spanac. Vi se va parea mult, dar curand volumul se va micsora considerabil. Va sfarai putin, asa ca stati langa vas si amestecati in fiecare 5 secunde. Dupa circa 30 de secunde, spanacul va incepe sa se inmoaie si putina apa lasata din frunze va incepe sa fiarba (daca se lasa prea mult lichid, aruncati o parte). Adaugati 3 bucati mari de unt si radeti pe deasupra (de circa 12 ori) un sambure de nucsoara, pentru aroma. Amestecati, condimentati si serviti. Untul si apa ar trebui sa se amestece, oferindu-va suficient sos natural pentru ca totul sa se lege.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Tocanita vinete
Tocanita de legume
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCe-ar fi sa pregatesti in dimineata asta ceva dulce pentru micul dejun? Pui alaturi o cana de cafea sau un pahar cu lapte si...
Desert gogosi rapide pentru micul dejunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii