Se curata sparanghelul de partea mai uscata de la coada, se spala (am avut 3 legaturi a 500 g /legatura). Se pun intr-un vas cu o chifla, zahar si un
Se curata sparanghelul de partea mai uscata de la coada, se spala (am avut 3 legaturi a 500 g /legatura). Se pun intr-un vas cu o chifla, zahar si unt.Se acopera cu apa, cat sa-i cuprinda si ii fierbeti scurt. Scurgeti apa, puneti ceva ulei, sarati, piperati si adugati un strop de zahar si ii caliti putin, dupa plac. Eu am servit o parte din ei, ca garnitura la peste. I-am pastrat calduti, pana am facut pestele (10 minute). Pestele l-am dat cu lamaie, sare, piper plus granulat de usturoi. L-am prajit scurt pe ambele parti la foc iute. Am stins cu 2 stropi de vin. Am turnat o smantana lichida peste.
Se serveste cu smantana.
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel nobiliar,
Salata cu sparanghel,
Ficat de vitel umplut si sparanghel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii