Mancaruri cu legume

Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe conopida in apa sarata, se scurge cind este gata si se lasa la o parte. Se prajeste untul cu faina si se stinge cu laptele, amestecind mereu

ingrediente

   1 conopida de marime potrivita
   3 oua
   1/2 lingura faina
   1 pahar lapte
   2 linguri unt
   un virf de lingura de sare

mod de preparare

Se fierbe conopida in apa sarata, se scurge cind este gata si se lasa la o parte. Se prajeste untul cu faina si se stinge cu laptele, amestecind mereu ca sa nu se faca cocoloase, apoi se adauga galbenusurile unul cite unul, fara sa se inceteze amestecatul. Dupa ce s-a racit bine, se unge o forma cu unt, se asaza conopida si se toarna peste ea compozitia cu oua in care s-au adaugat, dupa racire, si albusurile batute spuma. Se presara putina sare si se coace la foc potrivit.
Se serveste cald.
Incearca si Praz cu masline si carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite