Supa de fasole cu costita este aromata si foarte consistenta. Este perfecta pentru un pranz de toamna delicios.
Ceapa si morcovul se taie marunt,iar rosiile se taie cubulete.
Costita se taie julienne.
Intr-o oala incingem usor uleiul si calim ceapa si morcovul,pana se inmoaie.Adaugam costita si lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu apa. Fierbem 15 minute ,apoi adaugam rosiile,bulionul si condimentele uscate. Cand clocoteste,adaugam fasolea fiarta si dam gust cu sare.
Lasam sa dea in cateva clocote si mancarea-i gata!
Eu am mai presarat tarhon uscat deasupra,are o aroma aparte in supa sau ciorba de fasole,asa ca folositi-l cu incredere!
Supa de fasole cu costita se serveste calda.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii