Tarte de legume

Pentru tarta de legume se incinge cuptorul. Se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se pun in tava de la aragaz cu untul in jos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 125 g unt
  • frecat cu usturoi si marar tocat
  • 550 g legume (morcovi
  • fasole verde
  • mazare
  • ridichi)

Mod de preparare

Pentru tarta de legume se incinge cuptorul. Se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se pun in tava de la aragaz cu untul in jos. Se lasa 10 minute in cuptor. Legumele se inabusa pana se patrund. Se amesteca cu restul de unt si se pun pe feliile de paine scoase din cuptor.

Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc fierbinti.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci