Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt. Se pun cu o lingura d
Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se toaca marunt.
Se pun cu o lingura de unt intr-o cratita emailata sa scada in zeama lor. Cand urzicile s-au inmuiat, se adauga un sos de faina si apa calda, sare, putin usturoi
tocat si feliile de lamiie.
Se fierbe mincarea la foc mic.
Mancarea se serveste rece, cu hrean dat pe razatoare.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii