Se curata vinetele de coaja, se scobesc cu o lingurita, iar
miezul se toaca bine.
Se taie marunt patrunjelul, ceapa se taie pestisori, apoi se decoje
mod de preparare
Se curata vinetele de coaja, se scobesc cu o lingurita, iar
miezul se toaca bine.
Se taie marunt patrunjelul, ceapa se taie pestisori, apoi se decojesc rosiile si se taie cubulete.
Usturoiul se piseaza si se pune deoparte, intr-o tigaie, se pun la incins 2 linguri de ulei, se adaugi ceapa si se caleste la foc mic circa 5 minute.
Se adauga rosiile si zaharul.
Se acopera si se lasa pe foc inca 5 minute.
Se incorporeaza vinetele tocate, patrunjelul, 40 ml de ulei sare si piper.
Se caleste totul la foc mic, circa 10 minute.
Se aseaza apoi vinetele intr-o tava, umplute cu compozitia preparata anterior, se stropesc cu uleiul ramas, amestecat cu usturoiul pisat, si se lasa la cuptor circa 1/2 ora.
Pofta buna!
Alte
retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Incearca si Legume la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe