Pentru vinete si dovlecei in aluat se amesteca faina si sarea, se adauga galbenusul de ou, berea si sosul Tabasco. Se amesteca pana devine o pasta omogena. Se lasa 2 ore. Se pun dovleceii si vinetele intr-o strecuratoare, se sareaza si se lasa la scurs 30 minute. Se bate albusul si se adauga in aluat. Se usuca legumele si se adauga in aluat. Se incinge uleiul, se scot legumele din aluat cu o furculite si se prajesc 3-4 minute, pana devin crocante si rumene.
Se servesc fierbinti.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe