Mancaruri cu legume

Reteta Vinete si dovlecei in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru vinete si dovlecei in aluat se amesteca faina si sarea, se adauga galbenusul de ou, berea si sosul Tabasco. Se amesteca pana devine o pasta omogena.

ingrediente

Pentu aluat:
   125 g faina
   1/2 lingurita sare
   1 ou mare
   separat
   200 ml bere
   2 linguri sos Tabasco (din magazin)
Pentru legume:
   225 g dovlecei
   taiati fasii
   225 g vinete
   taiate fasii
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Pentru vinete si dovlecei in aluat se amesteca faina si sarea, se adauga galbenusul de ou, berea si sosul Tabasco. Se amesteca pana devine o pasta omogena. Se lasa 2 ore. Se pun dovleceii si vinetele intr-o strecuratoare, se sareaza si se lasa la scurs 30 minute. Se bate albusul si se adauga in aluat. Se usuca legumele si se adauga in aluat. Se incinge uleiul, se scot legumele din aluat cu o furculite si se prajesc 3-4 minute, pana devin crocante si rumene.




Se servesc fierbinti.


Incearca si Tarta de vara
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.