Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient. Repetam operatia pana terminam toate legumele si
Dupa ce toate legumele sunt tocate punem ulei in oala si apoi cate un rand din fiecare ingredient.
Repetam operatia pana terminam toate legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Dupa o jumatate de ora adaugam sare, foi de dafin si piper si lasam la foc pana sunt fierte toate legumele
sau pana scade daca vrem sa punem la pastrat pentru iarna
Se poate servi atat cald cat si rece
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii