Mancaruri cu orez

Orez a la Canton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca,

ingrediente

   4 cesti orez fiert
   4 linguri untura
   6 buc. cirnaciori
   200 gr. sunca
   2 oua
   1 buc. ceapa
   100 gr. ton
   ciuperci
   ceapa verde

mod de preparare

Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mincarea se serveste cu ceapa verde
Incearca si Risotto alb cu felii de prosciutto si branza de capra
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez a la Canton" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite