Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe orezul, se pregateste un ghiveci, calind cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie.
Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Intai se fierbe orezul in apa cu Secretul Gustului, se pregateste un ghiveci, calind pe rand cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie. Adaugam o lingura de Secretul Gustului, piper si putina boia. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi asezam orezul fiert, pe platou, iar pe mijloc aranjam ghiveciul.
Orezul cu ghiveci de vitel se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii