Se curata rinichii de grasime, se taie in doua pe lung si se pun pentru o ora in apa rece. Se arunca apa, dupa care se pun in apa proaspata, cu trei
Se curata rinichii de grasime, se taie in doua pe lung si se pun pentru o ora in apa rece.
Se arunca apa, dupa care se pun in apa proaspata, cu trei linguri de otet si o foaie de dafin pentru o ora. Se clatesc in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun in tigaie sa se prajeasca .
Se adauga vinul alb cand sosul a scazut, se pune sare si se fierb inca un sfert de ora dupa care se adauga sosul de rosii.
Se pipereaza dupa gust, se lasa cateva minute si se ia cratita de pe foc.
Orezul se pregateste astfel : se alege,-se spala, se caleste in ulei si se fierbe acoperit cu 1 1 supa de zarzavat. Oind bobul de orez a inilorit usor, se pune sare si se mai fierbe zece minute. Se rastoarna orezul cald pe un platou, se adanceste la mijloc, se pun rinichii si se acopera totul cu verdeata tocata fin. Se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Friptura de vita la cuptor
Muschi de vita cu ciuperci
Iepure cu ciuperci si smantana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii