Se curata rinichii de grasime, se taie in doua pe lung si se pun pentru o ora in apa rece. Se arunca apa, dupa care se pun in apa proaspata, cu trei
Se curata rinichii de grasime, se taie in doua pe lung si se pun pentru o ora in apa rece.
Se arunca apa, dupa care se pun in apa proaspata, cu trei linguri de otet si o foaie de dafin pentru o ora. Se clatesc in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun in tigaie sa se prajeasca .
Se adauga vinul alb cand sosul a scazut, se pune sare si se fierb inca un sfert de ora dupa care se adauga sosul de rosii.
Se pipereaza dupa gust, se lasa cateva minute si se ia cratita de pe foc.
Orezul se pregateste astfel : se alege,-se spala, se caleste in ulei si se fierbe acoperit cu 1 1 supa de zarzavat. Oind bobul de orez a inilorit usor, se pune sare si se mai fierbe zece minute. Se rastoarna orezul cald pe un platou, se adanceste la mijloc, se pun rinichii si se acopera totul cu verdeata tocata fin. Se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Friptura de vita la cuptor
Muschi de vita cu ciuperci
Iepure cu ciuperci si smantana
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii