Pentru aceasta reteta aveti nevoie de orez, rosii, parmezan, alune de padure, unt, sare, verdeata, ulei de masline
Se fierbe orezul in apa cu sare. Se scurge, apoi se amesteca impreuna cu parmezanul ras, alunele, o lingura de unt. Se topeste intr-o tigaie o lingura de unt si se adauga orezul. Se niveleaza, se adauga jumatatile de rosii si se incrusteaza bine pana la fundul tigaii. Se presara sare aromata cu verdeata si se stropeste cu ulei de masline. Se acopera tigaia cu un capac si se prajeste totul la foc mediu 20 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Cornulete de post
Maioneza de post
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand ai pofta de ceva dulce la ceas de seara, ca sa nu te simti prea vinovat, pregatesti o prajitura fara zahar, macar stii...
Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zaharPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii