Mancaruri cu orez

Reteta Orez cu sofran si ciocanele de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anter

ingrediente

   2 catei de usturoi
   1 lingurita bulion
   curry
   2 linguri ulei
   1 lingurita miere
   1 lingurita rozmarin
   8 ciocanele de pui
   5 fire de sofran
   300 gr orez
   1 lingura unt
   700 ml supa

mod de preparare




Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anterior si se coc 30 de minute in cuptorul incins. Separat, se inmoaie sofranul in 4 linguri apa fierbinte. Untul se incinge intr-un vas, se adauga orezul si se caleste. Se toarna apoi supa si sofranul, se lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se lasa orezul sa se umfle, 20 de minute.



Se asaza orezul pe farfurii, deasupra se pun ciocanele de pui si se decoreaza cu felii de lamaie si coriandru.





Alte retete culinare:





Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Incearca si Orez prajit cu ou si sos de soia
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sofran si ciocanele de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.