Orezul se spala si se fierbein apa cu unt si sare, timp de 10 minute. Separat se prepara un sos alb, astfel: se topeste restul de unt, intr-un vas. Se
Orezul se spala si se fierbein apa cu unt si sare, timp de 10 minute. Separat se prepara un sos alb, astfel: se topeste restul de unt, intr-un vas. Se adauga faina si se incorporeaza totul bine. Sosul astfel obtinut se stinge cu lapte si se pune la fiert pana se omogenizeaza totul. Se curata, se maruntesc si se fierb separat ciupercile dupa care se adauga in sos impreuna cu smantana si putina boia de ardei dulce. Orezul fiert se pune pe un platou rotund si se acopera cu sosul alb.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor cu bacon
Ciulama de ciuperci
Galuste cu prune
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii