Orez mexican

Orezul se fierbe si se lasa sa se scurga. Rosiile oparite si fara pielita impreuna cu ceapa taiata bucati si usturoiul se fac piure. Morcovul se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr orez cu bobul lung
  • 2 rosii oparite si taiate bucatele
  • 4 catei de usturoi
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 200 ml supa de legume
  • ulei
  • sare
  • piper
  • coriandru

Mod de preparare

Orezul se fierbe si se lasa sa se scurga.

Rosiile oparite si fara pielita impreuna cu ceapa taiata bucati si usturoiul se fac piure. Morcovul se taie rondele subtiri, iar ardeiul gras se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie, uleiul se incinge si se pun orezul si morcovul feliute. Se lasa la calit citeva minute. Se adauga piureul din rosii, ceapa si usturoi, ardeiul gras si 200 ml supa de legume si se lasa la fiert pina scade, cca 20-25 minute la foc potrivit.
Se serveste cu coriandru tocat (sau patrunjel) si crutoane calite in unt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci