Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf bulgaresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pan

ingrediente

   400 carne de porc
   O lingura de ulei
   O l.c. sare
   O l.c. boia dulce
   Â¼ l.c. piper
   2 catei de usturoi zdrobiti
   2 rosii
   1 l supa de carne
   1 ardei verde
   3 cepe
   250 g orez cu bob lung

mod de preparare

Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pana se inmoaie carnea. Ardeiul se taie in patru, se curata si se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in patru. Rosiile se tin putin in supa fierbinte, se curata de coaja, se taie in patru.


Se adauga orezul si se fierbe, apoi se adauga ardeii si ceapa. Rosiile se adauga in ultimele 5 minute. Orezul se fierbe fara a-l amesteca, i se da gustul.
Alte retete culinare


recomandate





Ardei umpluti


Ciuperci umplute


Zacusca cu fasole


Friptura de vita la cuptor


Zacusca
Incearca si Tocana cu orez si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf bulgaresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.