estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine astfel pina ramine atita sare cit e necesar pentru gatit. Se curata de solzi
estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine astfel pina ramine atita sare cit e necesar pentru gatit. Se curata de solzi (daca are), se spala bine si se taie in bucati. Se pune la fiert cu atita apa cit sa-l acopere. Pestele fierbe foarte repede, nu trebuie lasat deci mult, caci se sfarima. Intre timp se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei. Orezul spalat se pune peste ceapa inabusita, inabusindu-se si el putin. Se toarna deasupra zeama in care a fiert pestele. Se fierbe bine orezul si cind este gata, se adauga pestele. Nu se fierbe prea uscat, ci se lasa mai zemos
Se asaza in farfurie si se serveste rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii