Pilaf cu ciuperci si cascaval

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • orez - 300 g
  • cascaval - 75 g
  • unt - 75 g
  • ceapa - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se separa. Ceapa se inabusa in 75 g unt, se adauga ciupercile si se continua inabusirea. Se adauga orez, 750 ml supa de oase, sare si se fierb cca 5-10 minute. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit cca 10-12 minute.

Pilaful cu ciuperci si cascaval se serveste cald, cu unt topit deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci