Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf cu ciuperci si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
   ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
   orez - 300 g
   cascaval - 75 g
   unt - 75 g
   ceapa - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se separa. Ceapa se inabusa in 75 g unt, se adauga ciupercile si se continua inabusirea. Se adauga orez, 750 ml supa de oase, sare si se fierb cca 5-10 minute. Se introduc la cuptor intr-un vas acoperit cca 10-12 minute.



Pilaful cu ciuperci si cascaval se serveste cald, cu unt topit deasupra.


Incearca si Pilaf la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.