Pentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt.
Pentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. (Cei din conserva se trec prin jet de apa rece si se taie cuburi). Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. in ulei se inabusa orezul, ceapa si dovleceii. Se adauga supa de oase, sare, iar cand da in fiert, 1 legatura de marar verde. Se introduce vasul la cuptor acoperit cu capac si se lasa la foc potrivit cca 10 minute.
Pilaful cu dovlecei si marar se serveste cald, cu unt topit deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii