Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf cu dovlecei si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   dovlecei proaspeti/conserva - 900 g/500 g
   supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de vita
   ceapa - 100 g
   orez - 250 g
   ulei - 100 ml
   margarina/unt - 30 g
   marar verde - 1 legatura
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru pilaf cu dovlecei si marar dovleceii proaspeti se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. (Cei din conserva se trec prin jet de apa rece si se taie cuburi). Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. in ulei se inabusa orezul, ceapa si dovleceii. Se adauga supa de oase, sare, iar cand da in fiert, 1 legatura de marar verde. Se introduce vasul la cuptor acoperit cu capac si se lasa la foc potrivit cca 10 minute.




Pilaful cu dovlecei si marar se serveste cald, cu unt topit deasupra.


Incearca si Orez cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu dovlecei si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.