Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si
Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si la sfarsit ciupercile.
Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic, eventual se baga la cuptor la foc mic.
Cand este aproape gata se adauga sare si piper.
Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCe-ar fi sa pregatesti in dimineata asta ceva dulce pentru micul dejun? Pui alaturi o cana de cafea sau un pahar cu lapte si...
Desert gogosi rapide pentru micul dejunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii