Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf cu prune uscate si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pilaf cu prune uscate si ceapa orezul se alege de impuritati si se spala in mai multe ape. Prunele uscate se curata de codite, se spala cu apa fierbinte.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   orez - 250 g
   prune uscate - 200 g
   ceapa - 150 g
   zahar - 20 g
   ulei - 100 ml
   sare dupa gust
   1 cub MAGGI de gaina

mod de preparare

Pentru pilaf cu prune uscate si ceapa orezul se alege de impuritati si se spala in mai multe ape. Prunele uscate se curata de codite, se spala cu apa fierbinte, apoi cu apa rece. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Orezul si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga prune, cubul MAGGI, zahar, sare, apa fiarta (600 ml) si se introduc in cuptor intr-un vas acoperit cca 10-12 minute.




Pilaful cu prune uscate si ceapa se serveste cald.


Incearca si Orez dulce gratinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu prune uscate si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.