Frige ficatul pe gratar. Pune untul la incins intr-o tigaie mare si adanca si caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu usturoiul taiat felii. Pune orezul spalat bine si scurs de apa. Amesteca. Cand devine sticlos, toarna vinul si amesteca pana ce se evapora.
Incepe sa torni cate putina supa. Amesteca si continua cu supa pana ce orezul e aproape fiert. Adauga mazarea daca este de la borcan si e fiarta. Daca e congelata, fierbe-o putin inainte. pune putina sare, piper si continua sa amesteci. La final, cand orezul e fiert si a devenit cremos, pune ficatul, taiat felii, cu tot cu zeama pe care a lasat-o.
Serveste risotto-ul cu ficat cu parmezan presarat deasupra si patrunjel verde tocat.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe