Mancaruri cu orez

Reteta Risotto cu legume

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10h 
andraconstantinescu postat de
Postat pe: 30-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Risotto cu legume"
 
Retete dietetice

ingrediente

6 portii

   300 g orez + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia + o lingurita de sare
   1ceapa
   1 tija de apio
   80 ml ulei
   1 conserva de 400 g de mazare cu morcov
   1 conserva de 340 g de porumb dulce
   1 cescuta cu apa (150 ml)
   putin maghiran uscat
   sare.

mod de preparare

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla, in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala si se toaca. Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care, se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.
Incearca si Pilaf cu ciuperci si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.