Mancaruri cu orez

Reteta Risotto de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Risotto cu prosciutto si creveti"
 
Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga c

ingrediente

   150g orez pentru risotto
   1 ceapa mica taiata cubulete
   2 dovlecei medii
   taiati cubulete
   50 g mazare
   600 ml supa de legume
   1 morcov mare curatat si taiat cubulete
   4 cepe verzi tocate

mod de preparare

Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga ceapa taiata cubulete, morcovul, dovleceii si se presara piper si sare dupa gust. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga orezul. Adaugam un polonic de supa si o lasam pana se absoarbe. Continuam astfel pana se termina toata supa, iar orezul devine moale. La final adaugam si mazarea impreuna cu ceapa verde. Lasam pe foc pana se incorporeaza toate ingredientele si astfel obtineti o retete de post delicioasa. Este o masa usoara si gustoasa! Pofta buna!


Se poate servi atat calda cat si rece.

Incearca si Orez cu ficatei de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.