Mancaruri cu orez

Rizotto cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas, se pune la rumenit in unt ceapa tocata marunt, se adauga putin cimbru si o foaie de dafin. Se adauga sunca taiata in fisii, apoi orezul b

ingrediente

   o ceapa
   50 gr. unt
   200 gr. sunca fiarta
   200 gr. orez
   cimbru
   dafin
   1/2 litru supa de carne sau apa fierbinte
   o lingura de pasta de rosii
   sare
   piper
   100 gr. cascaval ras

mod de preparare

Intr-un vas, se pune la rumenit in unt ceapa tocata marunt, se adauga putin cimbru si o foaie de dafin. Se adauga sunca taiata in fisii, apoi orezul bine spalat si scurs de apa. Se lasa citeva minute pe foc, se amesteca bine, sa nu se lipeasca de vas. Se toarna apoi supa sau apa fierbinte in care s-a dezlegat pasta de rosii. Se potriveste de sare si de piper si cind preparatul incepe sa clocoteasca se micsoreaza focul. Dupa 20 de minute, se da vasul la o parte, se pune deasupra cascavalul ras si se serveste preparatul la masa in acelasi vas.
Incearca si Risotto cu fragi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite