Sufleu de orez

Se fierbe orezul in laptele clocotit cu sare si zahar, pina cind scade complet. Se raceste, se amesteca cu untul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar orez
  • 3 pahare lapte
  • 2 linguri unt
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • coaja de lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe orezul in laptele clocotit cu sare si zahar, pina cind scade complet. Se raceste, se amesteca cu untul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si albusurile spuma. Se toarna compozitia intr-un vas uns sa se coaca la foc slab
Se serveste cu compot sau cu gem

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci