Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si
Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se taie felii. 100 gr. supa se amesteca cu mustarul, otetul, putina sare si se toarna totul peste cartofii taiati si se lasa la marinat.
Se amesteca iaurtul cu maioneza, se condimenteaza cu piper. Se curata telina, se rade fin si se adauga maioneza.
Pestele curatat, spalat si zvintat, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin ou batut si pesmet si se prajeste in untdelemn.
Se serveste cu salata de cartofi si telina
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii