Fileurile de somon le-am prajit usor pe ambele parti, iar intre foietajul frantuzesc si sosul de spanac am pus o tortilla - cu rol de-a absorbi excesu
Fileurile de somon le-am prajit usor pe ambele parti, iar intre foietajul frantuzesc si sosul de spanac am pus o tortilla - cu rol de-a absorbi excesul de lichid (in felul acesta foietajul nu ramine crud in interior si copt doar la exterior).
De asemenea foietajul se unge pe margini cu ou batut inainte de a da la cuptor.
Se da la cuptor pana se rumenesc (30-40 min) in dependenta de cuptor.
Pofta buna!
Reteta Fileuri de somon in foietaj a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon gasiti aici:
Frigarui de somon cu glazura asiatica,
Fileuri de merluciu cu rosii dulci,
Fileuri de somon cu sos

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii