Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi f
Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi formata, apoi intr-o folie de aluminiu asezam frumos pasta de verdeata si o punem pentru o jumatate de ora la congelator. Pastravii curatati se spala, se usuca, se freaca cu sare si piper, se stropesc cu suc de lamaie si se lasa jumatate de ora. Apoi se umplu cu cimbru si rozmarin, partea exterioara se unge cu ulei si se frig pe gratar cate 6 minute pe fiecare parte. Untul amestecat cu verdeturi se taie in felii si se pune in pastravii calzi.
Se servesc cu felii de lamaie.Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot Alte retete de mancaruri cu peste recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii