Pastrav curcubeu

Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pastrav curcubeu

Ingrediente

  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 pumn de hasmatuchi
  • 1 cutie de nasturel
  • 130 g unt moale
  • 3 linguri de suc de lamaie
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 4 pastravi curcubeu (curatati)
  • 4 crengute de cimbru
  • 1 crenguta de rozmarin
  • ulei pentru ungere

Mod de preparare

Taiem marunt verdeturile. Frecam spuma untul cu o lingura de suc de lamaie, usturoi, sare si piper. Amestecam verdeturile taiate cu pasta de usturoi formata, apoi intr-o folie de aluminiu asezam frumos pasta de verdeata si o punem pentru o jumatate de ora la congelator. Pastravii curatati se spala, se usuca, se freaca cu sare si piper, se stropesc cu suc de lamaie si se lasa jumatate de ora. Apoi se umplu cu cimbru si rozmarin, partea exterioara se unge cu ulei si se frig pe gratar cate 6 minute pe fiecare parte. Untul amestecat cu verdeturi se taie in felii si se pune in pastravii calzi.


Se servesc cu felii de lamaie.Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot Alte retete de mancaruri cu peste recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci