Mancaruri cu peste

Peste a la bonne femme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul b

ingrediente

   1 buc. peste
   100 gr. ciuperci
   un ou
   3 galbenusuri
   100 gr. miez de piine
   3 lingurite lapte
   sare
   piper
   3 buc. rosii
   o ceapa
   patrunjel verde
   5 linguri de ulei

mod de preparare

Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.
Se serveste ca prim fel cu cartofi natur
Incearca si Rondele de peste cu sos de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste "a la bonne femme"" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite