Somon la aburi cu spumant

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii somon (ca. 200 g fiecare)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 ml apa
  • 500 ml vin spumant demisec
  • 100 g masline fara samburi - maruntite
  • 50 g salata - maruntita
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingura piper macinat mare

Mod de preparare

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper si sare. Se adauga peste portiile de somon si se coc la aburi timp de 8 minute. Inainte de a servi, se toarna spumantul deasupra.
Cu cartofi copti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci