Mancaruri cu peste

Reteta Somon la aburi cu spumant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
Martina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se in

ingrediente

   2 portii somon (ca. 200 g fiecare)
   2 linguri ulei de masline
   125 ml apa
   500 ml vin spumant demisec
   100 g masline fara samburi - maruntite
   50 g salata - maruntita
   10 rosii cherry
   1 lingura piper macinat mare

mod de preparare

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper si sare. Se adauga peste portiile de somon si se coc la aburi timp de 8 minute. Inainte de a servi, se toarna spumantul deasupra.
Cu cartofi copti
Incearca si Felii de crap cu condimente
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la aburi cu spumant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.