Cotlet de mistret in aspic

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet, zarzavat si aspic.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet
  • 50 gr ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 sfert de telina
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 300-400 gr aspic
  • patrunjel

Mod de preparare

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet, zarzavat si aspic. Cotletele se pun la fript intr-o tava cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, se adauga cateva felii de ceapa, morcovii si telina, o lingura de vin si foi de dafin. Se tin in cuptor pana cand cotletele se rumenesc pe deasupra si sunt bine patrunse in interior. Dupa ce s-au racit, se taie bucati si se pun pe un platou. Se toarna aspicul si se decoreaza cu patrunjel verde.


Se servesc dupa ce au stat la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci