Mancaruri cu vanat

Reteta Friptura de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileur

ingrediente

   500 gr. ciuperci(de preferinta iutari)
   100 gr. bacon
   2 cepe
   1 catel de usturoi
   4 fileuri de caprioara (cca. 120 gr. fiecare)
   sare
   piper
   3 linguri ulei de floarea soarelui
   2 fire cimbru proaspat
   tocate foarte fin
   1 legatura patrunjel verde
   100 gr. smantana

mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileurile la foc mijlociu, 2-3 min. pe fiecare parte. Apoi, se sareaza. Se scot si se acopera, se pastreaza la cald.

Se incinge restul de ulei intr-o tigaie. Se prajesc baconul si usturoiul 2 min., se amesteca. Se adauga ciupercile si se prajesc la foc iute 5 min. Se adauga verdeata si smantana, sare si piper. Se adauga in vas carnea si se acopera; se lasa sa se inabuse cca.5 minute.
Se aseaza pe un platou fileurile de caprioara, iar de jur imprejur sosul de ciuperci.
Incearca si Cap de mistret
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.