Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileur
Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileurile la foc mijlociu, 2-3 min. pe fiecare parte. Apoi, se sareaza. Se scot si se acopera, se pastreaza la cald.
Se incinge restul de ulei intr-o tigaie. Se prajesc baconul si usturoiul 2 min., se amesteca. Se adauga ciupercile si se prajesc la foc iute 5 min. Se adauga verdeata si smantana, sare si piper. Se adauga in vas carnea si se acopera; se lasa sa se inabuse cca.5 minute.
Se aseaza pe un platou fileurile de caprioara, iar de jur imprejur sosul de ciuperci.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii