Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un v
Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un vas cu untura si se prajeste pe ambele parti. Se toaca intre timp zarzavaturile si se adauga peste carnea care fierbe. Se adauga apa si se lasa in continuare la fiert. Se scoate din vas si se pune intr-o tigaie, se stropeste cu putin sos si sosul in care a fiert. In sosul in care a fiert carnea cu zarzavaturile se adauga foile de dafin, 2-3 lingurite cu zahar, caramelizate cu apa, o jumatate de lamaie feliata si un pahar de vin. Se mai adauga restul de zahar, mustarul si oul. Faina se adauga pana cand sosul devine mai gros. Se dilueaza cu apa fierbinte, apoi se strecoara impreuna cu zarzavaturile.
Se serevste mancarea calda, cu diverse garnituri.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Piftie de curcan
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii