Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un v
Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa gust. Se pune apoi intr-un vas cu untura si se prajeste pe ambele parti. Se toaca intre timp zarzavaturile si se adauga peste carnea care fierbe. Se adauga apa si se lasa in continuare la fiert. Se scoate din vas si se pune intr-o tigaie, se stropeste cu putin sos si sosul in care a fiert. In sosul in care a fiert carnea cu zarzavaturile se adauga foile de dafin, 2-3 lingurite cu zahar, caramelizate cu apa, o jumatate de lamaie feliata si un pahar de vin. Se mai adauga restul de zahar, mustarul si oul. Faina se adauga pana cand sosul devine mai gros. Se dilueaza cu apa fierbinte, apoi se strecoara impreuna cu zarzavaturile.
Se serevste mancarea calda, cu diverse garnituri.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii