Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa taiata marunt. Se inmoaie cu vinul
Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa taiata marunt. Se inmoaie cu vinul si cu apa. Se aranjeaza carnea pe fundul vasului si se acopera cu varza. Se sareaza foarte usor (daca este nevoie) si se pipereaza dupa gust. Se adauga condimentele. Se acopera vasul si se da la cuptor la foc mijlociu, 180 grade timp de 1 h 30 min. (In lipsa unui vas care merge la cuptor se poate fierbe si pe ochi de aragaz.) Se fierb separat cremvurstii cu putina bere. Se prajesc separat cirnatii. Dupa fierbere se aranjeaza varza pe un platou adinc si cald. Se aseaza deasupra carnea, cirnatii si cremvurstii.
Se serveste cu cartofi fierti in coaja si se accompagneaza de un vin alb sec, Riesling sau Sylvaner in functie de cel utilizat la fierbere.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii