In untul si uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt cateva minute. Se adauga varza tocata fin si se mai lasa 5 minute, dupa care se adauga otetu
In untul si uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt cateva minute. Se adauga varza tocata fin si se mai lasa 5 minute, dupa care se adauga otetul, zaharul, cuisoarele, coaja rasa de portocala, foaia de dafin si sare. Se lasa sa dea in clocot, apoi se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se adauga fructele de padure si se mai alsa 15 minute pe foc.
Se serveste calda. E ideala langa o friptura de rata ori de gasca.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii