Mancaruri cu varza

Reteta Sarmalute cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, piinea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarma

ingrediente

   o chifla mai veche
   100ml lapte
   8 foi mari de Varza
   un ardei gras
   rosu
   200 g fasole verde
   2 cepe
   150 g brinza de vaci
   2 linguri cimbru tocat
   1 ou
   2 linguri unt
   200 ml vin alb
   o foaie dafin
   piper
   chimen

mod de preparare

Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, piinea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarmalele. Ruladele se pun intr-o cratita rezistenta la foc. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu apa, se adauga boabele de piper si dafin si se pun la cuptor 40-45 min. Se scot cind sunt fierte si se paseaza zeama. Se pune in zeama chimen, o ceapa mica tocata si putina grasime si se fierbe putin sosul. Se condimenteaza.
Se servesc calde cu sos.
Incearca si Costita cu varza murata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.