Sfecla calita

Sfecla rasa se caleste, cca 10 min, in 150 ml de ulei si 50 ml de apa. Se sareaza, se amesteca si se lasa sa se caleasca la foc mic. La sfarsit se acr

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie
  • 150 ml
  • ulei
  • sare
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Sfecla rasa se caleste, cca 10 min, in 150 ml de ulei si 50 ml de apa. Se sareaza, se amesteca si se lasa sa se caleasca la foc mic. La sfarsit se acreste cu sucul de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci