Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sase portii:
  • varza alba 0
  • 800 kg
  • unt 0
  • 100 kg
  • faina 0
  • 015 kg
  • cascaval 0
  • 025 kg
  • smantana 0
  • 100 kg
  • oua (3 bucati) 0.150 kg
  • pesmet 0
  • 020 kg
  • sare 0
  • 010 kg.

Mod de preparare

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smantana (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc