Mancaruri cu varza

Reteta Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul.

ingrediente

Pentru sase portii:
   varza alba 0
   800 kg
   unt 0
   100 kg
   faina 0
   015 kg
   cascaval 0
   025 kg
   smantana 0
   100 kg
   oua (3 bucati) 0.150 kg
   pesmet 0
   020 kg
   sare 0
   010 kg.

mod de preparare

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smantana (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute de 20 de minute.


Incearca si Rata cu varza in vas de lut
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.