Pentru varza acra cu masline si boia de ardei veti avea nevoie de o varza, ulei, maslina si boia de ardei. Daca varza murata este prea acra, se spala intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc in ulei doua cepe taiate marunt, se adauga varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei muiata intr-o ceasca de apa, si se lasa sa fiarba inabusit. La ultimele clocote se adauga cateva masline spalate cu apa calduta. Daca este necesar, din cand in cand se adauga la varza putina apa. Se potriveste de sare. Varza trebuie sa fie scazuta.
Varza acra cu masline si boia se serveste calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe