Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri.
Pentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja si casuta seminala si se taie felii subtiri. in untura de gasca se inabusa ceapa. in 50 ml ulei si 100 ml apa se inabusa merele 5 minute la foc potrivit, apoi se adauga varza, vinul alb, ceapa si se fierbe. Se pun condimentele deasupra si se mai fierbe 30 de minute la foc potrivit. Se scot condimentele. Strugurii se oparesc, se decojesc bob cu bob si se pun peste varza. Se mai fierbe 10 minute.
Varza acra cu struguri se serveste calda.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii