Pentru varza calita simpla si rapida se taia varza in felii subtiri. Se spala, ca sa iasa sarea din ea, si se stoarce bine. Se caleste in grasime fierbinte.
Pentru varza calita simpla si rapida se taia varza in felii subtiri. Se spala, ca sa iasa sarea din ea, si se stoarce bine. Se caleste in grasime fierbinte, apoi se poate pune la cuptor cateva minute, ca sa se rumeneasca putin.
Se prepara in 30 de minute.
Se serveste ca garnitura la diferite fripturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii