Se curata varza indepartand coceanul, se desfac frunzele si se taie arterele groase ale acestora. Se spala bine frunzele si se se fierb in apa sarata
Se curata varza indepartand coceanul, se desfac frunzele si se taie arterele groase ale acestora. Se spala bine frunzele si se se fierb in apa sarata pana cand acestea se inmoaie. Se taie frunzele in bucati mai mici si o parte din ele se pun una cate una intr-o tava termorezistenta tapetata cu unt. Se intinde deasupra compozitia cu ciuperci fara faina de secara dupa care se acopera cu restul frunzelor. Se amesteca 10 dg unt topit cu 2 dl de smantana, care se toarna deasupra. In final se presara cu 5 dg cascaval razuit, si se pune la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute fara capac, pana ce cascavalul se rumeneste.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii