Mancaruri cu varza

Reteta Varza creata pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru varza creata pane varza creata se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se fierbe in apa clocotita cu sare de lamaie si sare.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 300 ml sau 300 ml apa si
   1 cub MAGGI de vita
   sare de lamaie/lamaie - 1 g/30 g
   varza creata - 2
   3 kg
   untura/ulei - 100 g (ml)
   pesmet - 125 g
   oua - 3 bucati
   faina - 50 g
   orez - 200 g
   unt - 20 g
   sare si piper macinat dupa gust

mod de preparare

Pentru varza creata pane varza creata se curata de cotoare si frunze depreciate, se spala, se fierbe in apa clocotita cu sare de lamaie si sare. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pesmetul si faina se cern. Lamaia se spala si se taie rondele. Orezul se alege de impuritati si se spala. Varza fiarta se scurge, se raceste, se stoarce, se desfac frunzele, se sareaza, se pipereaza, apoi se ruleaza cate 3-4 foi. Rulourile se taie bucati si se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei. Orezul se inabusa in 50 ml ulei sau untura, se adauga supa, sarea si piperul si se fierbe la cuptor intr-un vas acoperit.




Varza creata pane se serveste calda, cu garnitura de orez si felii de lamaie.


Incearca si Sarmale pas cu pas (reteta video)
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza creata pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.