Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min in apa clocotita sarata.
Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min in apa clocotita sarata. Se lasa apoi sa se raceasca si se indeparteaza nervurile. Ceapa se toaca, se caleste impreuna cu foaia de dafin, apoi se amesteca cu piine muiata si stoarsa, carnea tocata, ouale, cimbru, sare, piper, vegeta. Intr-o forma unsa se pune un rind de frunze, unul de carne si se repeta pina la terminarea ingredientelor. Se incheie cu un rind de varza. Crema de brinza se amesteca cu smantana si brinza gouda, piper, sare. Se toarna peste varza. Se da la cuptor o ora la 180 grade. Cel mai bine este sa se foloseasca o forma termorezistenta rotunda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii