Varza cu suc de rosii

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. varza dulce
  • 50 gr. pesmet
  • 50 gr. unt sau ulei
  • 150 ml smintina
  • 150 ml suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Se amesteca smintina cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Se unge cu unt sau ulei un vas de Jena, se pune jumatate din cantitatea de varza, se intinde un strat din pesmet si verdeturi, se pune smintina si se repeta operatia. Deasupra se pun smintina si sucul de rosii cu verdeturi. Se da vasul la cuptor pentru 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc