Varza dulce cu friganele

Se taie varza in sferturi, se fierbe pe jumatate in apa sarata, se scurge, se taie firisoare subtiri si se pune intr-o forma rezistenta la foc. Se aco

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. varza
  • citeva bucatele de unt
  • citeva linguri pesmet
  • sare; Friganele : 5-6 felii de piine alba
  • 3 linguri brinza telemea rasa
  • 1-2 linguri faina
  • 1 pahar lapte
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se taie varza in sferturi, se fierbe pe jumatate in apa sarata, se scurge, se taie firisoare subtiri si se pune intr-o forma rezistenta la foc. Se acopera varza cu pesmet si cu bucatele de unt.
Varza se serveste cu friganele de piine acoperite cu telemea rasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci